maanantai 11. syyskuuta 2017

Takaisin juurille

Back to the roots on Suomessa kehitetty ja valmistettu hiusten ja hiuspohjan hyvinvointiin kaikille soveltuva tuotesarja. Tuotesarja tähtää hoitamaan, ylläpitämään ja tasapainottamaan hiuspohjan hyvinvointia. Luonnon ja yrttien tuoksut sekä aromaterapeuttiset tuoksut saavat rentoutumaan ja tekevät hyvää hiuksille ja hisupohjalle.

Lähde

 Back to the Roots Balancing Shampoo

Shampoo rauhoittaa ja kosteuttaa hiusta ja hiuspohjaa herneproteiinilla ja luonnon betaiinilla. Sopii kuivalle ja herkälle hiuspohjalle, tasapainottaa hiuspohjaa hilliten kutinaa. Tuoksu laventeli, pH 5.
Hiero kosteaan hiukseen ja hiuspohjaan. Huuhtele hyvin.
Lähde
Back to the Roots Clarifying Shampoo

Puhdistaa tehokkaasti, tasapainottaa ja virkistää hiuspohjan toimintaa sisältämällä viilentävää mentholia. Vähentää hiuspohjan ärsytystä ja auttaa ehkäisemään hilseen muotoutumista. Sopii rasvoittuvalla hiukselle. Tuoksu rosmariini, pH 5.
Hiero kosteaan hiukseen ja hiuspohjaan, huuhtele hyvin.
Lähde 
 Back to the Roots Exfoliating Shampoo

Shampoo sisältää luomuriisirakeita ja maitohappoa, jotka kuorivat hellävaraisesti hiuspohjan. Kosteuttavan ominaisuuden takia sopii hyvin myös hilseilevälle hiuspohjalle. Bergamotin tuoksu, pH 5. Hiero kosteisiin hiuksiin ja huuhtele hyvin. Suositellaan käytettäväksi ennen BTTR Clarifying- tai Balacing Shampoota.
Lähde
 Back to the Roots Stimulating Conditioner

Hiusten ja hiuspohjan ylläpitoon, kosteuttaa, poistaa sähköisyyttä ja virkistää mentolin avulla samalla antaen tuoksun, pH 4,5.
Tehohoito: Levitä kunnolla pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin, vaikutusaika 20-30 min, jonka jälkeen huuhtele huolellisesti.
Pikahoito: Levitä pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin, huuhtele huolellisesti.

Lähde


Back to the Roots Revitalazing Hair Tonic

Virkistävä hiusvesi, joka sisältää teepuuöljyä ja pitää yllä hiuspohjan hyvinvointia. Sisältää myös aloe veraa ja glyseriiniä, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat hiuspohjaa ja mentolia, joka viilentää. Teepuuöljyn tuoksu, pH 4,5.
Levitä tarpeen kosteisiin tai kuiviin hiuksiin, älä huuhtele.
Lähde
 Back to the Roots Nourishing Scalp Cream

Glyseriiniä, betaiinia ja hoitavia öljyjä sisältävä hiuksiin ja hiuspohjaan jätettävä hoitovoide.Laventelin tuoksu, pH 5,5.
Hiero pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin, älä huuhtele.
Lähde


Rakkaudella Suvi
Lähteet: https://www.kcprofessional.fi/fi/back-to-the-roots

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti