lauantai 23. syyskuuta 2017

Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger

Lähde

Paul Mitchell vaikuttui vierailessaan Havajilla awapuhin hoitavista vaikutuksista ja alkuperäisasukkaiden luonnonläheisyydestä. Tuotteissa käytetty awapuhi tuotetaan edelleen Havajilla luomuviljelyllä, joka toimii aurinkoenergialla.
   Syväkosteuttavan awapuhi-uuteen lisäksi tuotteet sisältävät KeraTriplex- yhdisteen, jossa kolme erityyppistä keratiinia korjaavat ja jälleenrakentavat hiusta. Sarjan tehokkaat muotoilutuotteet eivät kuivata hiusta, vaan tekevät niistä pehmeät ja runsaat antaen samalla pitoa ja tukea.


Awapuhi Wild Ginger Moisturizing Lather Shampoo

Awapuhi-uute kosteuttaa, lisää kiiltoa ja sileyttä, tekee hiuksista helposti käsiteltävät. KeraTriplex- yhdiste korjaa ja jälleenrakentaa vaurioitunutta hiusta. Sulfaatiton koostumus pesee hellästi kuluttamatta hiusväriä.
Käyttö: Levitä kosteisiin hiuksiin ja vaahdota. Huuhtele huolellisesti.
Lähde


Awapuhi Wild Ginger Keratin Intensive Treatment

Rakennepaikkaava, syväkosteuttava ja jälleenrakentava tehohoito vaurioituneille hiuksille. KeraTriplex- keratiiniyhdisteen proteiinit imeytyvät hiuksen rakenteeseen korjaten ja silottaen vaurioituneita hiuksen osia. Palauttaa normaalin kosteustasapainon ja sopiikin hyvin vaalennuskäsittelyiden haurastuttamille hiuksille.
Käyttö: Käytä n. kerran viikossa. Levitä pestyihin, kosteisiin hiuksiin ja anna vaikuttaa 3-5 min. Huuhtele huolellisesti.

Lähde

Awapuhi Wild Ginger Keratin Cream Rinse

Päivittäiseen käyttöön oleva syväkosteuttava ja vahvistava hoitoaine erittäin kuiville ja rasittuneille hiuksille. Poistaa sähköisyyttä ja pörröisyyttä, antaa kiiltoa, kosteutta ja hiuksista tulee helposti selvitettävät. KeraTriplex- yhdiste vahvistaa ja rakennepaikkaa kemiallistenkäsittelyiden haurastamia hiuksia. Muodostaa ulkoista rasitusta suojaavan kerroksen hiuksen pintaan.
Käyttö:Levitä pestyihin, kosteisiin hiuksiin, hiero tyvestä latvaan. Huuhtele huolellisesti.
Lähde

Tehohoito:
-Pese hiukset AWG Moisturizing Lather Shampoolla.
-Käytä AWG Keratin Cream Rinse Hoitoainetta
-Laita pesupaikalla AWG Keratin Intensive Treatment- tehohoito ja kampaa hiuksiin.
-Siirry asiakaspaikalle ja laita lämmityskone 10 minuutiksi tehostamaan vaikutusta.
-Huuhtele huolellisesti.


Awapuhi Wild Ginger Styiling Treatment Oil

Silottava hoito- ja viimeistelyseerumi. Kevytrakenteinen seerumi pehmentää ja silottaa karheaa ja pörröistä hiusta. Imeytyy hiuksiin nopeasti, eikä jätä rasvaista lopputulosta. Sopii föönauksen alle.
Käyttö: Levitä pari tippaa kosteisiin hiuksiin ennen föönausta tai kuiviin hiuksiin poistamaan pörröisyyttä ja tuomaan kiiltoa.
Lähde


Awapuhi Wild Ginger Texturizing Sea Spray

Tuuheuttava rakennesuihke, joka sisältää luonnonsuoloja, hoitavia ja muotoilevia ainesosia, jotka antavat hiukseen rakennetta vahvistamalla sitä. Antaa tukea ja volyymia jättäen hiukset luonnollisiksi, korostaa lainetta ja kiharaa.
Käyttö: Suihkuta pestyihin, pyyhekuivattuihin hiuksiin ennen föönausta tai anna kuivua vapaasti.
Lähde


Awapuhi Wild Ginger Hydromist Blow-Out Spray

Tuuheuttava suihke kuohkeisiin föönikampauksiin. Sisältää awapuhi-uutetta, joka syväkosteuttaa ja poistaa pörröisyyttä, sekä hoitavia ainesosia, jotka suojaavat ulkoisilta rasituksilta ja tuovat kiiltoa.
Antaa kampaukselle kosteuden kestävän, painottoman tuen väri- ja UV-suojan kera. Ei kuivata tai koveta hiusta.
Käyttö: Pyyhekuivaa hiukset ja suihkuta tyven alueelle. Suihkuta kauttaaltaan pituuksiin, kun haluat extra kuohkeutta. Föönaa kuivaksi.
Lähde


Awapuhi Wild Ginger Hydrocream Whip

Tukea ja tuuheutta antava kosteuttava muotovaahto. Sisältää awapuhi- inkivääriuutetta, joka palauttaa hiuksen kosteustasapainon ja poistaa pörröisyyttä. Antaa hoidetun ja kuohkean lopputuloksen ja hyvän pohjan kampauksille.
Käyttö: Levitä vaahtoa pyyhekuiviin hiuksiin tyvestä aloittaen. Föönaa kuivaksi tai anna kuivua luonnollisesti, muotoile haluamallasi tavalla.
Lähde


Awapuhi Wild Ginger Shine Spray

Hienojakoinen kiiltosuihke kampauksen viimeistelyyn. Ei rasvoita tai latista hiusta, sopii muotoilurautojen kanssa käytettäväksi antamaan tehokasta ja kiiltävää lopputulosta.
Käyttö: Suihkuta hiuksiin kampaukseen jälkeen tai kuiviin hiuksiin enne muotoiluraudan käyttöä kiillon lisäämiseksi.
Lähde


Awapuhi Wild Ginger Finishing Spray

Nopeasti kuivuva, hienojakoinen viimeistelykiinne, joka lisää kiiltoa ja suojaa hiuksia ilmankosteudelta ja UV- säteiden hiusväriä haallistavalta vaikutukselta.Awapuhi-uute säilyttää hiuksen luonnollisen kosteustasapainon.
Käyttö: Suihkuta tasaisesti viimeisteltyyn kampaukseen.
Lähde


Awapuhi Wild Ginger MirrorSmooth Shampoo

Sulfaatiton ja silottava shampoo, joka puhdistaa hellästi ja palauttaa hiuksen kosteustasapainon. Kerareflect- yhdiste ravitsee, antaa hiuksille kiiltoa ja pehmeyttä sekä jättää ne silkin sileiksi.
Käyttö:Levitä märkiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

Lähde


Awapuhi Wild Ginger MirrorSmooth Conditioner

Silottava ja selvittävä hoitoaine, joka tekee hiuksista pehmeät ja poistaa pörröisyyttä. KeraReflect- yhdiste kosteuttaa ja antaa hiuksille kiiltoa.
Käyttö: Hiero pestyihin, kosteisiin hiuksiin ja huuhtele.
Lähde

Awapuhi Wild Ginger MirrorSmooth High Gloss Primer

Silottava seerumi, joka suojaa hiuksia lämpötyökalujen aiheuttamilta vaurioilta ja ilmankosteudelta. Antaa kiiltoa, poistaa pörröisyyttä ja tekee hiuksista sileät. Helpottaa vaikeasti hallittavien hiusten muotoilua ja on ihanteellinen pohjatuote esim. suoristusrautojen ja föönien kanssa käytettäväksi.
Käyttö: Levitä pieni määrä puhtaisiin, pyyhekuiviin hiuksiin, kuivaa ja muotoile.
Lähde

Rakkaudella SuviLähteet: https://www.kcprofessional.fi/fi/paul-mitchell?cat=170


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti