perjantai 23. maaliskuuta 2018

Top - päiväkirja

Maanantai 19.3
Työssäoppimis viikkoni alkoi maanantaina kahdeksalta. Autoin laittamaan aamusta paikat kuntoon, jonka jälkeen harjoittelin tiiliskivi- ja spiraalirullausta. Auttelin loppupäivän muita työntekijöitä ja siivosin tuotehyllyt.

Tiistai 20.3
Aamun aloitin tutustumalla liikkeen permanenttituotteisiin, jotka sattuivat olemaan samoja joita koululla käytämme eli KC Professionalin permanenttituotteita. Leikkasin työkaverin hiuksia hieman, kun ne olivat ylikasvaneet ja tarvitsivat siistimistä. Loppupäivästä harjoittelin leikkausta harjoituspäähän.

Keskiviikko 21.3
Tänään saavuin iltavuoroon klo.10 ja pääsinkin puolilta päivin tekemään miesten hiusten leikkausta. Loppu päivä menikin muita autellessa ja vieressä oppimassa. Opin kauniin tavan levittää banaanilohkoissa koko päähän kolmea eri väriä, jotka hiusten päästessään auki sekoittuvat nätisti toisiinsa.

Torstai 22.3
Saavuin iltavuoroon ja pääsinkin heti hiusten värjyyseen. Freesattiin vanhaa ja hieman kulahtanutta väriä, ja lopputulokseksi tuli iloinen kupari. Olin erittäin tyytyväinen lopputulokseen, sillä en ole ennen vielä tehnyt yhtäkään kuparia. Sen jälkeen purin ja tarkastin kuorman, sekä laitoin tuotteet paikoilleen. Loppu ajasta seurailin hiustenpidennysten kiinnitystä ja sain paljon hyviä vinkkejä.


Perjantai 23.3
Viimeinen top-päivä lähti käyntiin aamuisella kauppareissulla, jonka jälkeen laittelinkin hiuspidennyksiä. Tämä olikin viimeinen top-viikko ennen uutta lukukautta! Nyt viikonlopun viettoon!

Rakkaudella Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti