maanantai 30. lokakuuta 2017

Työssäoppiminen Parturi-kampaamo Teos

Kuva

23.10 starttasi käyntiin ensimmäinen työssäoppimiseni parturi-kampaamo Teoksessa. Teos sijaitsee Väinönkatu 7 Jyväskylässä. Top-jaksoni on 23.10-05.11 välisenä aikana.

Teos tarjoaa ystävällistä ja korkealaatuista parturi-kampaamo palvelua koko perheelle, tervetulleita ovat niin naiset, lapset ja miehet, jokaiselle löytyy mieleinen hiustyyli.
   Teos tarjoaa mm. hiustenleikkuuta, hiustenvärjäystä, permanentteja, hiustenpidennysten laittoa, kampauksia sekä meikkausta (tällä hetkellä meikkaaja äitiyslomalla). Lisäpalveluita ovat mm. ripsien ja kulmien värjäys sekä muotoilu, pikakampaukset, hiusten- ja hiuspohjan tehohoidot, pidennettyä päähierontaa, liikkeessä käytetään myös Olaplexia.

Teoksessa on töissä yksitoista työntekijää, joista osa on sopimusyrittäjinä ja osa työntekijöinä. Työpaikka ohjaajanani toimii liikevastaava Hanna Berg. Juteltuani työntekijöiden kanssa, he olivat sitä mieltä, että parturi-kampaajalla ei ole yhtään samanlaista työpäivää. Työ on mielekästä sen takia, että se on luovaa, haastavaa ja asiakaspalvelupainotteista ja tosiaan aina saa olla keksimässä uutta ja erilaista, jokainen asiakas on yksilö, jolle saa tehdä omanlaisensa hiuksensa.


Liikkessä käytettäviä tuotteita ja tuotesarjoja ovat mm. Ľanza, No nothing, Olaplex, Color Mask, Paul Mitchell sekä Wella Professionals, jonka tuotesarjoihin kuuluvia Eimi, Sebastian Professional ja System Professional tuotteita. Tuotteita yhdistävä tekijä on se, että ne ovat kaikki valmistettu laadukkaista raaka-aineista, osa luonnon ainesosia hyväksi käyttäen ja keskittyen hiuksen ja hiuspohjan hyvinvointiin, tuotteista ja tuotesarjoista löytyy jokaiselle hiukselle sopiva tuote. No nothing on menossa mukana allergiatunnuksen omaavana ja hajusteettoman ja väriaineettoman incinsä vuoksi herkille ihmisille.
   Itselle entuudestaan tuttuja tuotteita koulusta ovat No Nothing, Olaplex ja Paul Mitchell.

Pidin erityisesti Ľanzasta uutena tuttavuutena. Ľanzan tuotteet ovat siitä hyviä, että ne ovat valmistettu laadukkaista raaka-aineista, käyttäen hyödyksi luonnosta saatavia ainesosia. Ľanzan Healing Haircare- tuotesarja sisältää shampoot, hoitoaineet ja muotoilutuotteet kaikille hiuksille ja kaikkiin tilanteisiin. Kaikki Healing-sarjan shampoot ovat sulfaatittomia ja natriumkloridottomia. Ľanza hyödyntää nanoteknologiaa luodessaan kasviperäisistä kosteuttavista ainesosista niin pieniä, että ne imeytyvät syvälle hiuksen sisään kosteuttaen ja hoitaen hiusta sisältäpäin.
Kuva
   Kaikki Healing-tuotteet sisältävät Keratin Healing SystemTM- yhdisteen, joka tarjoaa hiuksille niiden omia tärkeitä keratiiniaminohappoja lisäten hiusten vahvuutta ja kolminkertaisen UV-suojan. Ľanzan kaikki pullot ja pahvipakkaukset on valmistettu kierrätys materiaalista eivätkä tuotteet sisällä ainesosia, jotka vahingoittavat otsonikerrosta. Eläinsuojelujärjestö PETA on hyväksynyt  Ľanzan listoilleen.
KuvaTeoksessa käytetään Wella Professional värejä, Illumina Color, Instamatic,
     Color Touch ja Koleston Perfect.

Kuva

Kuva
Facebook: Teos Jyväskylä
Instagram: @teosjkl

Rakkaudella Suvi

Lähteet: https://idhair.fi/brandit/lanza.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti