torstai 31. elokuuta 2017

Color Mask

Color Mask Shampoo

Color Mask Shampoo on kehitetty erityisesti värjätyille hiuksille, jonka  SLS- ja SLES-vapaa koostumus suojaa hiusväriä, tuo kiiltoa ja helpottaa hiusten käsittelyä. Color Mask Shampoon sisältää väripigmenttejä, jotka korvaavat puuttuvia pigmenttejä hiuksista, tämän avulla on helpompi ylläpitää hiusväriä. Shampoo sisältää myös UV-suojan.
   Suosittelisin Color Mask Shampoota henkilöille joilla on vaikeasti ylläpidettävä hiusväri esim. punainen tai ihmisille, jotka haluavat virkistää jo hieman latistunutta hiusväriään.

Lähde

Color Mask Shampoo tuoteperheeseen kuuluu sävyt: 
Platinum (levitä pyyhekuivattuihin hiuksiin ja kampaa, anna vaikuttaa 5-10min)
Pearl, Beige, Brown, Golden Copper ja Red (hiero shampoo käsien välissä, jotta tuote vaahtoutuu ja pigmentti leviää tasaisesti, levitä märkiin hiuksiin. Anna vaikuttaa hetki.) Suositellaan suojakäsineitä.


Color Mask Hoitoaine

Color Mask Tehohoito sävyttää, syventää ja ylläpitää hiusväriä. Color Mask tehohoito sisältää B5-provitamiinia ja keratiinijohdannaisia, jotka rakennepaikkaavat kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia tehokkaasti. Tehohoitoa käytetään olemassa olevan värin ylläpitoon, sävyn tummentamiseen, vaalean hiuksen kevyeeseen värjäämiseen, sävyn tasoittamiseen ja kirkastamiseen. Tuote on siitä hyvä, että väriä saa ylläpidettyä elinvoimaisena kampaamo käyntien välissä.

Lähde
Color Mask Hoitoaine sävyjä on yhteensä 32 erilaista Platinum, Plum, Black ja monia muita. Kaikkia sävyjä voi sekoittaa keskenään toisiinsa sekä hoitoaineeseen jos halutaan vaaleampaa lopputulosta. Tuote ei itsestään vaalenna hiusta ja tarttuu voimakkaammin mitä vaaleammat hiukset ovat ja kaikista parhaiten vaalennettuun hiukseen. Sopii myös aidoille hiustenpidennyksille.
   Color Mask hoitoaineen käyttöohje: Levitä pestyihin ja pyyhekuivattuihin hiuksiin, kampaa ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia, huuhtele. Käytä viikottain tai useammin riippuen halutusta sävystä. Suositellaan suojakäsineitä.

Tänään harjoittelimme luokkalaisillemme Color Maskin tuotteita.
Luokkakaverini halusi kokeilla mielenkiinnosta kuinka paljon Color Maskin shampoo ja tehohoito sävyssä Pearl tarttuu värjäämättömään hiukseen.

 
Ensin pesin hiukset Color Mask Shampoolla sävyssä Pearl. Ennen huuhtelua annoin vaikuttaa shampoon hetken ajan.

 
Seuraavaksi tein ristijaon

 
Levitin Color Mask Tehohoidon sävyssä Pearl. Vaikutusaika n.15 minuuttia.

 
Radikaalia muutosta hiuksiin ei tullut, jota osasimmekin odottaa, mutta pientä helmiäisen sävyä kuitenkin tuli, joka näkyy auringon valossa.

 
Lopuksi harjoittelin vielä lettien tekoa, kun jäi luppoaikaa.


Rakkaudella Suvi

Lähteet: https://www.kcprofessional.fi/fi/color-mask


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti